A tananyagok és tesztek számos területen bővítik vagy mérik a munkatárs tudását. Mivel az e-tanulás rendszere az interaktivitásra épül, így a tananyagokhoz kép, hanganyag, illetve film is kapcsolható. Aki egy ilyen interaktív, sok érzéket bekapcsoló rendszeren keresztül találkozik egyes ismeretekkel, sokkal motiváltabb lesz azok elsajátításában, mint a hagyományos módszer által, hiszen a tanulás élménnyé válik.

Kész tananyagok és tesztek már elérhetőek az alábbi témakörökből:

 • Értékesítés, Marketing, Piackutatás:
  Az üzleti gondolkodás alapjait sajátíthatják el ezáltal munkatársai. Mindez erősíti a vállalatot, hiszen nem csak a marketing-osztály dolgozóinak fontos, hogy elsajátítsák az üzleti szemléletet, hanem mindenkinek aki új belépő, vagy akik az Ön cégét képviselik.
 • Nyelv:
  Nyelvtudás elmélyítését, az üzleti nyelv elsajátítását segítő tananyagok, melyek végén tesztekkel ellenőrizhetik tudásukat és az eredmények tükrében alakíthatja tovább a tananyagokat.
 • Vállalati etika:
  Általános etikai irányelvekhez, illemtanhoz kapcsolódó tananyagok, amelyet a saját vállalati kultúrájához is könnyen igazíthat.
 • Minőségbiztosítás:
  Biztonságos munkahely megteremtéséhez és a magas minőség fenntartásához szükséges információk, illetve minőségbiztosítási alapismeretekhez kapcsolódó tananyagok, tesztek.
 • Pénzügy:
  Azt gondolhatnánk, hogy a legtöbb munkatárs számára elegendő a napi rutin ismerete. Pedig nem árt átismételni a szabályokat és a legfontosabb pénzügyi mutatókat.
 • Munkavédelem:
  Munkavédelemhez tartozó széles körű ismeretanyag átadásához szükség tananyagok találhatók ezen belül, amelyek megfelelnek a különböző szabályozóknak és központilag meghatározott előírásoknak.
 • Jog:
  Általános jogi ismeretekhez szükséges tananyagok, amelyek elősegítik, hogy minden munkatárs egyaránt tisztában legyen olyan jogi szabályozásokkal, amelyek szükségesek a munkájuk elvégzéséhez.
 • Vállalati kommunikáció:
  A vállalat belső kultúrájához elengedhetetlen leckék, valamint a munkatársak felkészülését elősegítő tananyagok a külső kommunikáció szempontjából.

A tananyagok egy adott témakört komplex módon járnak körül, több aspektusból megvizsgálva azokat, így biztos lehet benne, hogy munkatársai alapos tudásra tehetnek szert és fel tudnak készülni a legváratlanabb helyzetekre.


Segíthetünk?

Kérjük adja meg elérhetőségét, illetve mely termékünkkel kapcsolatban kér tájékoztatást. Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott adatok alapján.