Virtuális tér, a lehetőségek tárháza

A vállalati belső képzés lehetőségei

A felgyorsult kommunikáció korában, amikor szinte mindenki „always online” elérhető, érdemes alkalmazkodni ehhez és kihasználni a virtuális tér nyújtotta lehetőségeket. Az online vállalati képzés a virtuális tér kihasználásának egyik remek példája.

Ez a képzés a vállalat számára több szempontból is előnyösebb és hatékonyabb lehet a hagyományos képzési formáknál.

A jogszabályok által meghatározott kötelező oktatások (pl.: munkavédelem, tűzvédelem) megszervezhetők online képzés keretein belül, emellett a belső szabályzat kommunikálásában hatékony segítséget nyújthat, akár olyan vállalatoknál, amelyekben más kultúrákból is vannak a dolgozók. Ebben az esetben, de ettől elvonatkoztatva is nagyon fontos az etikai irányelvek tudatosítása, a kultúrák közötti különbségek felett egy egységes szervezeti kultúra kialakítása. A jogszabályok és a belső szabályzat tudatos kommunikálása mellett a változó üzleti környezethez való alkalmazkodásban is versenyelőnyt jelent ez a képzési forma, amely első sorban a meglévő tudás fejlesztésére törekszik.

„Iskolapad” helyett

A tudás átadásának hatékonyságát akkor lehet növelni, ha minél több érzéket igénybevesz, megmozgat és ezáltal interaktívvá teszi a tanulási folyamatot. Az online vállalati képzésben a dolgozók audiovizuális tartalmakként kapják meg a tananyagot, amelyet a nap 24 órájában elérhetnek, majd tesztek segítségével ellenőrizhetik a tudásuk hatékonyságát. Nagy előny, hogy ma már szinte bármilyen kommunikációs eszközön lehet tananyagot átküldeni, tárolni, képet, ábrákat nézegetni, hangot lejátszani. Laptop, okos telefon, számítógép, tablet.

Ennek fejlesztésében és az Ön vállalatának elvárásaihoz alakításában segít a cégünk által kifejlesztett szoftver és munkatársaink, akik az emberi tényezőket szem előtt tartva támogatják a vállalati kultúrához való alkalmazkodást.

Magyarországon jelenleg még nem terjedt el ez a képzési forma, így érdemes minél hamarabb alkalmazni ezt a módszert, hiszen így akár versenyelőnyre tehet szert versenytársaival szemben.


Segíthetünk?

Kérjük adja meg elérhetőségét, illetve mely termékünkkel kapcsolatban kér tájékoztatást. Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott adatok alapján.